Tervetuloa hikolemaan

Uudenlainen treenikokemuksemme on suunniteltu kehittämään koko kehoasi, haastamaan lihaksiasi tavalla, jota et ole ennen kokenut. Tieteellisesti todistetut nopeat tulokset.

Yksi treeni - kolme elementtiä

Treeni sopii jokaiselle. Teet siitä itse henkilökohtaisen

Me hikoilemme yhdessä, meillä on hauskaa yhdessä, me saavutamme yhdessä, mutta sinä päätät treenin intensiivisyyden.
Treenikokemus, josta jokainen saa tuloksia.

Juoksumatto

Hyppää juoksumatolle ja saa sydämesi sykkimään. Yhdistä sprinttiä, rinnettä ja kestävyyttä sekä polta kaloreita nopeasti.

Vastus

Täydellinen yhdistelmä kestävyyttä ja liikkuvuutta. Työnnä, vedä ja. Punnerra, vedä, nosta, laita lihakset töihin ja anna hien valua.

Voima

Tunnin haastavuus koostuu yhdistelmästä toiminnallista harjoittelua, keskivartalon haastamista sekä dynaamisista liikkeistä. Teemme paljon variaatioita kahvakuulalla sekä liikkeitä oman kehon painolla, jonka johdosta poltamme huiman määrän kaloreja jokaisella tunnilla.

Intensiivinen intervalli-treeni on tieteellisesti todistettu polttavan enemmän kaloreita, kuin mikään muu treeni-ohjelma

Yksi tunti. Kolme elementtiä. Satoja poltettuja kaloreita

OHJATTU TREENI

He käskevät hyppäämään, sinä päätät kuinka korkealle

Tämä on sinun treenisi ja me ohjaamme sinua joka askeleella. Ammattivalmentajamme auttavat saamaan tunnistamme kaiken irti ja sovittamaan sen omalle tasollesi. Me treenaamme yhdessä, mutta sinä asetat tasosi. Me vain autamme sinua tekemään parhaasi ja tuemme sinua. Olet sitten ensikertalainen tai kokenut soturi.

Haasta vartalosi oikealla intensiteetillä. Löydä epämukavuusalueesi ja kiihdytä aineenvaihduntasi, polta kaloreita paljon tunnin päättymisen jälkeenkin

Kiität meitä jälkeenpäin

Pysy epämukavuusalueella viisitoista minuuttia tai enemmän ja poltat edelleen.

1000 kaloria

Seuraa treeniäsi reaaliajassa

Seuraa suoritustasi läpi koko tunnin studion näytöltä, jaa saavutuksesi kanssasotureidesi kanssa ja kerää pisteitä ponnisteluistasi.

Seuraa kehitystäsi, joka kerta

Seuraa poltettuja kaloreita, sykettä sekä treenipisteitä. Lataa TRIB3 SWEAT -sovellus:
Tulossa pian
Maaliskuussa 2020

Seuraa treeniäsi reaaliajassa

Seuraa suoritustasi läpi koko tunnin studion näytöltä, jaa saavutuksesi kanssasotureidesi kanssa ja kerää pisteitä ponnisteluistasi.

Seuraa kehitystäsi, joka kerta

Seuraa poltettuja kaloreita, sykettä sekä treenipisteitä. Lataa TRIB3 SWEAT -sovellus: Tulossa pian
Maaliskuussa 2020

STUDIO

Jokainen näyttää hyvältä hämärässä

Himmeästi, mutta elävästi valaistu studio, trendikkäät soittolistat ja heimo, joka hikoilee yhdessä. Se tarkoittaa sitä, että keskittymisesi ei herpaannu. Hikoile, kuin kukaan ei katsoisi.

Seuraa meitä Spotifyssa äläkä missää yhtään biittiä.

TREENIPOLKU

Me jaamme jokaisen saavutuksen yhdessä

Sinä synnyit taistelijaksi. Me teemme sinusta legendan.