JOiN THe Trib3
FRaNCHiSe FaMIly

Start your own trib3

Jos olet johtaja, joka pystyy tuomaan yhteen treenisotureita ja sitkeitä ohjaajia, TRIB3-franchising-malli on luotu juuri sinua varten.

Voit perustaa oman TRIB3-studion, jos sinulla on 70 000 – 100 000 euron käteisvarat tai 300 000 euron nettovarallisuus.

Sillä ei ole väliä, onko franchising ennestään tuttua vai aivan uusi asia – keskustelemme mielellään vaatimuksistamme ja franchising-yrittäjille tarjoamastamme tuesta.

A team of
game changers

Perustajamme ovat työskennelleet maailman suurimpien fitness-tuotemerkkien kanssa ja luoneet konsepteista klubeja ja klubeista omaleimaisia ja vastuullisia ketjuja.

Järjestelmät ja prosessit ovat hyväksi havaittuja, mutta filosofia, identiteetti ja persoonallisuus ovat aivan uudet. TRIB3 on haastajabrändi, joka tekee parhaillaan suurta vaikutusta dynaamisella fitness-alalla.

Me huolehdimme tarkoin kaikista pikkuasioista – aikataulusuunnitelmista, markkinointimateriaaleista ja studiosuunnitelmista – jotta franchising-yrittäjien matka alkutiedusteluista avajaisiin kulkee sujuvasti.

”On todella jännittävää tuoda Venäjälle täysin uusi konsepti, joka poikkeaa perinteisten suurten kuntosalien trendistä ja jäsenmaksupaketeista.”

Alexi Drobot MAAILMANLUOKAN KULBIN ENTINEN TOIMITUSJOHTAJA, VENÄJÄN JOHTAVA FITNESS-YRITTÄJÄ JA TUI TRAVELIN JA JOHNSON & JOHNSONIN ENTINEN VENÄJÄN TOIMITUSJOHTAJA.

”TRIB3 on konsepti, joka tarjoaa parhaan mahdollisen alustan tehdä henkilökohtaisista kunto-ohjaajista – ja TRIB3:sta – koko kaupungin puheenaiheen. Korkealuokkaisten TRIB3-tilojen ansiosta treenaaminen tulee olemaan elämys, jollaista kukaan ei ole Suomessa osannut edes kuvitella.”

Sami Hurme SUOMEN TRIB3 MASTER FRANCHISEE -YRITTÄJÄ, JOKA SUUNNITTELEE 18 KLUBIN PERUSTAMISTA ERI PUOLILLE MAATA SEURAAVAN PARIN VUODEN AIKANA.

"ONE OF THE TOP 5 HARDEST WORKOUTS IN THE WORLD"

"FANTASTIC"

"THE BEST WORKOUT IN THE UK"

"HIIT TRAINING IS A HIT"

Studios that sell

Jokaisen TRIB3-studion pieninkin yksityiskohta suunnitellaan tarkkaan. Tuloksena on seksikäs sisustus ja ylellinen tunnelma ilman joidenkin boutique-konseptien epärealistisen suuria rakennuskustannuksia.

TRIB3-studioiden koko ja asettelutapa vaihtelee, mutta oli pohjapiirustus millainen tahansa, rakennustiimimme auttaa oman TRIB3-heimosi kodin suunnittelussa ja rakentamisessa yksinkertaisten prosessien ja luotettavien tavarantoimittajien avulla.

360 Tour Studio Design

TecHnique DriveN Training

Olemme kehittäneet käytännössä toimivaksi todetun treenimallin. Se perustuu tutkitusti tehokkaiden HIIT-harjoitusten ja räätälöidyn treeniympäristön yhdistelmään, joka houkuttelee asiakkaat takaisin kerta toisensa jälkeen.

Ja tiedämme, että tämä treenimalli toimii. Hikiset ihmiset juoksevat juoksumatoilla ja nostavat rautaa niin Englannin, Kiinan ja Espanjan kuin Suomen ja Venäjän studioissa.

Missä sinä kohtaat TRIB3-heimosi?

Trib3 5 Step Franchise Program

 • VAIHE 1

  Tyyppi – katsotaan sovellutko hommaan

 • VAIHE 2

  Suosittelut – niin meitä kuin itseäsi varten

 • VAIHE 3

  Tiedot – keskustelut, harkinta ja franchising-sopimuksen allekirjoitus

 • VAIHE 4

  Osto – aika perustaa yritys

 • VAIHE 5

  Koulutus – erinomainen koulutusohjelma

FAQs

 • KUINKA PALJON PERUSTAMINEN MAKSAA?

  Voit perustaa oman TRIB3-kuntosalin, jos sinulla on joko 70 000 – 100 000 euroa käteisvaroja tai 300 000 euroa nettovarallisuutta.

 • VOITTEKO ERITELLÄ ALOITUSKUSTANNUKSET?

  Studion rakentamis- ja markkinointikustannukset sekä muut avaamista edeltävät kulut vaihtelevat tilan sijainnista, pohjapiirustuksesta ja vuokrasopimuksesta riippuen. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin franchising-tiimimme voi tehdä tietoihisi pohjautuvan tarkan kustannusarvion.

 • MILLOIN VOIN ALKAA ODOTTAA TUOTTOA SIJOITUKSELLENI?

  Franchising-tiimimme voi tehdä sijoitetun pääoman tuottoarvion, kun heillä on tarvittavat tiedot tai ehdotetun franchising-yrityksen sijainti ja mittakaava. Anna tiedot alla olevalla lomakkeella, niin voimme aloittaa keskustelun.

 • MILLAISTA MARKKINOINTITUKEA ON SAATAVILLA?

  Meillä on hyvin hiottu markkinointisuunnitelma 12:lle avaamista edeltävälle viikolle. Lisäksi TRIB3:llä on keskitetty markkinointitiimi, joka huolehtii brändin maailmanlaajuisesta markkinoinnista. Kaiken yhteen kokoava FranConnect-alusta sisältää kaikki markkinointiresurssit ja työkalut, joilla voimme tukea ja tehostaa kaikkea markkinointitoimintaa.

 • SOVELTUUKO TILANI TRIB3-STUDIOKSI?

  Studiomme koko on 83–465 m², ja rakennustiimimme auttaa tilan suunnittelussa ja rakentamisessa. Kerro alla olevalla lomakkeella tilasi sijainti, niin franchising-tiimin edustaja antaa lisätietoja.

 • ONKO PAIKKAKUNNALLENI JO SUUNNITTEILLA TRIB3-FRANCHISING-YRITYS?

  Voit tarkistaa alla olevasta kartasta nykyisten franchising-yritysten sijainnit. Tiedustele asiaa alla olevalla lomakkeella, niin franchising-tiimimme voi kertoa mahdollisista suunnitteilla olevista uusista sijainneista.

3 MAATA, JOISSA ON
MASTER FRANCHISEE -YRITTÄJÄ

300 KLUBIA
JO SUUNNITTEILLA

LAAJENTUMINEN
EUROOPPAAN JA AASIAAN

Want to start your own trib3?